Del
12 design Uudgrundelige Ruin illustration Rock hættetrøjer shell jakke fleece tunge black metal Lynlås pollover Sweatshirt
Pris
kr256.70
Status På lager

4 design, vintage illustration Arkona Rock hættetrøjer shell jakke fleece punk død mørk metal Overtøj Lynlås Sweatshirt

$19.9 nu$9.9 ← Klik på det

\(^o^)/Velkommen til vores rock shop

Kontakt os, hvis du fik nogen problemer,vil Vi svare dig straks, medmindre Vi sover ZZZzzz......

Russiske Ven Pay Attention Please !!!

- Udfyld venligst modtagers fulde navn i den rækkefølge, som følge af den nye politik for russiske toldvæsen,

ellers du sandsynligvis ikke vil modtage pakken endelig .

Bedes du kontakte os først, før de giver en ikke positiv feedback.Tak for at give os en chance for at gøre tingene rigtigt ved god kommunikation.

Når du køber, skal du IKKE lade negativ eller neutral feedback, hvis du ikke har modtaget post i 45 dage, da vi har nævnt den shipping tid gentagne gange.

Alle e-mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag.Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Tags: man sweater, løs goth hættetrøje, metal-shirt, heavy metal-bat, pokemon-darkrai, flyvning jakke designer, nu goth hættetrøje, darkrai plys, gothic mand ring, gothic sweatshirt til mænd.

pollover heavy metal
Ærme Stil Almindelig
Tøj Længde Almindelig
Krave O-Hals
Stil Streetwear
Type Bred talje
Tykkelse STANDARD
Lukning Type lynlås
shell jakke Fleece
Aftagelig Del INGEN
Uudgrundelige Ruinerer Overtøj
Mærke Darkrai
Køn MÆND
lynlås sweatshirt black
Materiale Bomuld
Ærme Længde(cm) Fuld
Element Type Sweatshirts
Illustration årgang
sudadera chandal hombre
Hætteklædte Ja
Mønster Type Udskriv

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer