Del
2stk/masse G1/4" 90 Graders Bøjning Slange Adapter til Computeren Vand kølesystem
Pris
kr18.71 -31 %
kr27.14
Status På lager

Funktioner:

Lavet af høj kvalitet messing materiale, holdbart at bruge.

Forkromning af den overfladebehandling, lyse og sarte.

Det er den store fælles samhusning af edb-vand-kølesystem.

International standard G1/4 gevind adapter.

Med silikone forsegling ring, god forsegling.

To adaptere, der er valgfri, ud diameter på 9 mm til indvendig diameter 7-8mm slange,den udvendige diameter, 11mm er den indre diameter på 9,5-10mm slange.

Specifikationer:

Tråd specifikation: G1/4, faktiske ydre diameter er 12.9 mm.

Overfladebehandling: forkromning

Tætning med silikone tætning ring

Ydre diameter(valgfri): 9mm/0.35 tommer, 11mm/0.43 tommer

Den udvendige diameter, 9mm er for indre diameter på 7-8mm slange.

Den udvendige diameter, 11mm i de indre diameter på 9,5-10MM slange

Pakke Inkluderet:

2 x 90 Graders Bøjning Adapter

Betaling 1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling. 3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.Om shipping 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering. 8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt. 9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak Returnering og Refundering 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Nwsl.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Om feedback, Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: datsun z, argb til pc, cpu waterblock sort, brændstof splitter, 3pin argb, amd cpu waterblock, 8mm varmeafleder, 3-vejs stik vand splitter, 20 turbo intercooler, anemometer sensor.

Type vandkøling
Materiale Til Varmeafleder Andre
Støj Andre
Anvendelse Computer Sag
Pakke No
Type 1 Computer Vandkøling Adapter
Type 2 G1/4 Vand Køling Adapter
Linjer INGEN
Mærke VBESTLIFE
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer G1/4

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer