Del
1-5 stk tuya zigbee varme radiator termostat timer Indstil temperatur app trådløse fjernbetjening er kompatibel alexa google startside
Pris
kr115.54 -37 %
kr183.40
Status På lager

Beskrivelse:

Automatisk tilstand(manuel indstilling)

Skærmen kan vise target temperatur indstilling værdi (det kan være

og ændret i henhold til programmering indstilling), uge værdi,

automatisk drift ikon, programmerbare temperatur stiger tid

skala (0-24 timer), komfortable ikonet (temperatur værdi, som samme

så den behagelige temperatur-værdi), energibesparende ikon

(temperatur-værdi er den samme som den energibesparende temperatur

værdi), vindue-åbning ikon (vinduet-åbning er fundet).

Drej knappen højre og venstre for at justere temperatur værdien: området er

(0,5°C-29.5°C), med 0,5°C for hver rotation trin.Udstyr vil være

drevet er baseret på den aktuelle temperatur værdi efter

temperaturen er indstillet, indtil den næste automatiske temperatur skipping

tid er nået.

Manuel tilstand(manuel indstilling)

Skærmen viser target temperatur indstilling af værdi -, uge-værdi, manuel drift ikon, komfortable ikonet(temperatur værdi, som samme som indstillingen behagelig temperatur-værdi).energi-spare-ikonet(temperatur-værdi er den samme som den energibesparende værdi for temperaturen), vindue-åbning ikon(vinduet-åbning er fundet).

Drej knappen højre og venstre for at justere temperatur: området er

(0.5 C-29.5℃), med 0,5℃ for hver rotation trin.Efter at temperaturen er indstillet, udstyr vil blive drevet baseret på den aktuelle temperatur værdi.

Specifikationer:

Funktioner:

1. Smart Tuya ZigBee termostat:

Den funktionelle varme system med indbygget ZigBee-protokollen bruges til intelligent styring af vandet, el-varme og vand/gas kedel-varme system til at yde det maksimale og omfattende komfort for dit hus temperatur intelligent liv, med fokus på forenkling, humanisering, og behageligt hjem, føles Det, som denne farve er velegnet til forskellige dekoration stilarter, og understøtter endda temperatur korrektion og børnesikring.

2. Den Tuya ZigBee trådløse gateway hub skal bruges sammen med følgende produkter:

Den trådløse ZigBee-hubben skal være tilsluttet til termostat og forskellige ZigBee smarte produkter.Det viser sig, at det er den bro og kontrol-center for intelligente hjem.Det spiller en uerstattelig rolle i alle ZigBee-produkter og indser, at det hele linket.Det viser sig, at det Kan være en god erstatning for ustabilt WiFi netværk.Efter tilføjelse af hub ' en til Smart-Liv / Tuya App, skal du blot tilføje termostat til ZigBee-hub.

4. Stemme-og fjernstyring af forbundet Tuya ZigBee trådløse gateway:

Efter med succes at tilslutte termostaten til "Smart Liv" application gennem en Tuya ZigBee trådløse gateway, det understøtter fjernbetjening af programmet via en smartphone, og hands-free stemmestyring gennem Alexa og Google Assistent.

5. Sensor udvalg med I/AL/OU:

I App ' en til at indstille den øvre grænse for den øvre temperaturgrænse for at 45-70°C, og den nedre grænse temperatur til at være justerbar fra 1-5°C for at give mere komfort for den enhed, kan enheden blive delt med familie eller venner for at give mere bekvemmelighed.To års fuld garanti af intelligent termostat, 60-dages penge-tilbage-garanti, er din fulde tilfredshed er målet for alle vores kunder.

Pakke Inkluderet:

Temperatur kontrol ventil*1

Bemærkninger:

Behovet for at samarbejde med gateway til at bruge alexa kontrol

Tags: ios home automation, smart zigbee, air mouse, til hjemmet, hjem smart, termostat wifi, kamera overvåge, smartthings hub alexa, døren tuya smart, aqara.

Certificering ROHS
Model-Nummer ZN285310
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer