Del
Tone fløde 3 i 1 nok Kollagen Kridtning fugt Foundation SPF15 N21 100 ml
Pris
kr31.48
Status På lager

Drømmen om ren, lys og porcelæn hud, som koreanere skønheder?Tonale creme-bedste sælger nok Kollagen Kridtning fugt Foundation SPF 15 spil vil klare denne opgave.Nok kollagen hvidtning vil ikke kun mask huden fejl, som gør den lys og sigtning, men han vil tage sig af hendes tilstand.

Der bør være opmærksomme på dette værktøj?

Enhver, der ønsker at fjerne fregner, pigment pletter og pletter postacne;

Ejere af overhuden med ujævn tone, som ser kedelig og træt;

Piger med udvidede porer, der ønsker at maskere dem og gør dem usynlige.

Har nok Kollagen Whitening i en let struktur, der skaber en usynlig belægning, der ikke tilstopper porerne og ikke provokere komedoner.Den tonale base giver dit ansigt en frisk, udhvilet og strålende udseende.I produktet formel-kollagen, beta-glucan og Centella Asian, der vil tage sig af til at gøre din hud ser godt ud.

Efter anvendelse af den tone, der er fløde i flere minutter, det justerer til de teint, at skabe effekten af naturlig makeup.Tonale cream with collagen for skinnende hud beskytter dig mod de negative virkninger af UV-stråler tak til solcreme faktor SPF15. En stor mængde af penge sikrer, at det vil vare du en lang tid, En praktisk flaske med dispenser giver dig mulighed for at økonomisk bruge det.

Brug: påfør den ønskede mængde af fundament og jævnt vokse ved hjælp af en speciel svamp, børste eller finger puder.

Mængde: 100 ml

Tags: 9AH, farve skiftende foundation laikou, Lignende, larg størrelse, gent, laikou foundation kridtning, baku, laikou faglige fundament, laikou institut mat, laikou face base.

Mærke nok

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer