Del
1PC Indvendig drejning af post S16Q-SVJBR11 S20R-SVJBR16 S25S-SVJBR16 S20R-SVJBL11 S20R-SVJBL16 CNC-drejning af Hårdmetal sæt
Pris
kr76.42 -30 %
kr109.18
Status På lager

Velkommen til vores butik:

Denne butik Integrity management.Alle produkter, der er autentiske.Kvalitetssikring.komplette produkter.Velkommen kunder til at komme og orden.Vi vil tjene dig helhjertet!

Bemærk for CNC-drejning af indlæg:

1. Funktion: Indvendig drejning værktøj 2. Høj hårdhed, styrke og slidstyrke. 3. Dette produkt indeholder kun kniven bar, ikke bladet.Matchende vinger, der er tilgængelige i vores butik, velkommen til at købe 4. Bladet anvendte model: VC**1103**/VB**1103**/VC**1604/VB**1604**

Køber meddelelse:

1. Oplysninger om bestilling, for at sikre, at produktet kommer i dine hænder hurtigt, skal du bekræfte integritet og rigtigheden af din kvittering oplysninger, før du bestiller.Postnummeret er meget vigtigt.Nogle logistik kræver præcise oplysninger, og postnumre, ellers vil de ikke blive sendt til dig i gang.Hvis der er behov for at ændre produktets modtagelse oplysninger, kontakt venligst kundeservice i tide til at ændre for dig. 2. Hvis produktet har problemer med kvaliteten, venligst feedback i gang.Vi vil løse det for dig i gang.Vær opmærksom på at de store gaver, som vores butikker har specielle rabatter til fans, uregelmæssig begivenheder og store kuponer venter på dig. 3. På grund af den særlige karakter af visse lande og andre konsekvenser af transport, det anbefales, at du angiver Nwsl.dk Bekymre dig-Gratis Logistik, som er den officielle logistik.Hvis der er andre omstændigheder, logistik vil automatisk at kompensere dig.Kære venner, vær forvisset om, at når vi sender dit produkt, vil vi være opmærksom på at den status af din pakke og sende pakken oplysninger i gang.Hvis varen ikke kommer frem, skal du ikke bekymre dig, logistik vil nogle gange være forsinket.Hvis produktet har problemer med kvaliteten, venligst feedback i gang.Vi vil løse det for dig i gang. 4.Hvis du opmærksomme til vores butik eller give en fem-stjernet ros, vil vi være meget taknemmelige.glade shopping!Tak!

Tags: TCMT, tcmt110204 vp15tf, s20r mwlnr08, bærbare bearbejdning værktøj, cbn indsæt, bearbejdning værktøj, diamond-sæt, kuglen dreje træ, kørsel dreje træ, s12m.

Hårdhed HRC45-49
Model Number7
Attribut 1
Belægning Andre
Model Number6
Oprindelse KN(Oprindelse)
Brug Indvendig Drejning Værktøj
Vigtigste deklination
Model Tal2
Længde
Model Number5
skruenøgle
Mærke Niudiansk
Egenskab 2
Materiale HSS
Model Number3
skrue
Certificering INGEN
Model-Nummer S16Q-SVJBR11
Model Number4
Attribut 3
Model Tal1
Diameter

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer