Del
ZMASEY Nye 100MM Kage Topper 1stk Store forsølvede Lettter Kage topper engros til Fødselsdag Fest Dekoration
Pris
kr33.68 -14 %
kr39.61
Status På lager

start

ZMASEY Nye 100MM Kage Topper 1stk Store forsølvede Lettter Kage topper engros til Fødselsdag Fest Dekoration

Produkt Type: kage topper

Størrelse:100MM

Antal: 1stk /kort

Vi er kendt plante i Zhejiang-Provinsen i Kina for mere end ti år gamle handel oplevelse for alle typer af tilbehør af rhinestones, nu til at følge udviklingen i start virksomhed online shop, der sælger til kunder i hele verden med engros-pris, produkter af høj kvalitet.

Betaling: Vi accepterer et kompromis, t / T, og Western Union.Pls foretage betalingen inden 5dias efter lance, for at vi kan forberede varer og sende så hurtigt som muligt.Gratis: 1. Den korrekte adresse og telefonnummer til rådighed, der er nødvendige for transport af drop orden. 2. Vi erklærer, at varerne med sig til gavn for kunden, men vi kan ikke påtage sig ansvaret for skatter og toldafgifter på import yderligere kan opstod, pls find din lokale brugerdefinerede regler, før du bestiller. 3. Gratis fragt ved China air pakkepost og tager cirka 15 - 26days at ankomme, hvis du ønsker en forsendelse hurtigere, skal du vælge en anden måde for transport, såsom DHL, FedEx eller UPS, som du gerne Feedback: Din positive feedback er meget værdsat, pls oplyse den 5 stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter og service, vil vi sende dig en lille gave for deres klassifikationer af detaljer, når du bestiller fra os næste gang! !!Hvis du har spørgsmål om de modtagne varer, pls kontakt med os, inden de forlader feedback, vi er sikre på, at vi vil finde en løsning til at løse problemet og gøre dig tilfreds.Store køb: for de fleste er hjertelig velkommen, pls tøv ikke med at kontakte os for konkurrencedygtige priser, hvis du har den mængde for.Emballage: Alle dets produkter er godt pakket for at forhindre skader under transport.

Tags: bee fødselsdagsfest, klovn vedhæng, sølv bryllup, fødselsdag indretning party, store dekoration prins, månens nye år, grønt hår, stort træ bogstaver produkter, blok brev, fødselsdag kage udsmykning.

Oprindelse KN(Oprindelse)
mønster Brev
Lejlighed Fødselsdag
Stick Størrelse 100mm
Materiale Kobber
Mærke ZMASEY
Model-Nummer C01
Letter-størrelse 100mm

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer