Del
SWDZM Ballroom Latin dance sko støvler til kvinde/kvinder/damer/piger Sorte rhinestone dansesko pole salsa vals, samba-Fest
Pris
kr184.81 -47 %
kr355.37
Status På lager

Den korrekte målemetode: 1. Forberede et blankt stykke papir og en standard skala 2. Bemærk skridt på flad hvid papir med dine fødder og bruge pennen til at påpege hæle og tæer 3. Hvis der er en lille forskel mellem venstre og højre fods længder, jo større man skal være måling standard. 4. De målte data bør være nogenlunde den samme som den sædvanlige størrelse.Hvis der er en stor afvigelse, den målemetode, der er forkert, eller de data, der er forkert.

Butik: Vi er en professionel dans sko butik, med fabrikken direkte salg.Vi har mere end ti års erfaring i fremstilling af professionelle dance sko.Vi glæder os over dit køb Størrelse: Vores køb hjemmeside vil vise de størrelse diagrammer over forskellige lande, kan du vælge den sko af din egen størrelse i henhold til dit land eller din fods længde.Bredden af vores sko er normal, måske er de sko er ikke egnet for folk, der er for tynd eller for tyk.Hvis du ikke er sikker på størrelsen, bedes du kontakte os først.Vi vil hjælpe dig med at løse problemet så hurtigt som muligt.Farve: Vi viser her de virkelige billeder,men det kan have varieret farve forskel på grund af lyset og forskellige computere.Disse er normale fænomener.Lugt: på Grund af den direkte pakning efter produktion, der kan være normal plast / lim lugt, kan du efter et kort ophold i den åbne luft, lugt forsvinder.

Kære kunde sually pakken er afsendt af ePacket (gratis fragt), nå ud til de fleste lande inden for 20 til 50 dage .Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 60 dage.Hvis du har brug for hurtig shipping metoder,vi er levering hurtig logistik,DHL,EMS,FedEx.Vi ser frem til at betjene dig .

Hvis du er tilfreds med vores varer og services,bedes du give os 5 point stor ros, vil vi fortsætte med at arbejde hårdt for dig til at levere tjenester af høj kvalitet.give os kontakt til eventuelle problemer, du har mødtes med vores arbejde eller produkter.Vi værdsætter de beskeder, hver kunde og vil gøre vores yderste for at hjælpe vores kunder til eventuelle spørgsmål.Håber, at vi kan oprette en lang tid og stabilt samarbejde.Vi ønsker dig et langt og lykkeligt liv!

Tags: sko salsa rhinestones, hvid salsa støvler, pol sko, sort platform sandal, læder dansesko weddiny, mens latin dance sko satin, latin danse sko, d sko, gennemsigtige sko latin-danse, latino sko.

Dans Sko Type Ballroom/Latin Sko
Hæl Type Spike Hæle
Lukning Type Lace-Up
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Mærke SWDZM
Dansesko Sorte rhinestone dans sko
Lining Materiale Bomuldsstof
Oprindelse KN(Oprindelse)
hæl
Farve
latin dance sko Latin Dance sko til kvinder
Niveau I Praksis Professional
Hæl Højde En høj (3" og op)
Størrelse
Model-Nummer 1044
Navn På Afdeling Voksen
ballroom dance sko Dansesko
Køn KVINDER
Dekorationer Rhinestone
Udgivelsesdato Spring2019
Sko Bredde, Medium(B,M)
Ydersål Materiale Blød Sål
Øvre Materiale Satin
Athletic Sko Type Dansesko
Indersål Materiale Bonded Læder

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer