Del
5pcs Tatoveringer Patron Nåle for Dermoroller Nano / 9 Pin / 12 Pin-kode / 36 Pin / 42 Pin Microneedle Udskiftning af Hoved Pen Tatoveringer
Pris
kr26.65 -36 %
kr41.69
Status På lager

Princippet om microneedles Raiuleko Online Butik

Åben stratum corneum kanal, der hindrer hud absorption, og fremme udbredelsen og udnyttelsen af produkter såsom hudpleje.For eksempel, vi kan kun anvende en del af essensen til huden.Det kan absorberes bedre med micro-nål, og effekten er bedre.

1. Hvad er en microneedle?Raiuleko Online Butik

Vi gør mikro-nål skønhed, skønhed første værktøj, der skal anvendes, er den mikro-needle roller (kaldet mikro-nål).I virkeligheden, mikro-nålen er den samme som den ultrasoniske introducerende.Princippet og virkning er forskellige.Pænt arrangeret 192 eller 540 medicinsk rustfrit stål nåle (ikke almindelig rustfrit stål) med en diameter på 0.07 til 0,2 mm.

2. Hvad skal du være særlig opmærksom på efter microneedle skønhed?Raiuleko Online Butik

en, efter mikro-nål skønhed at gøre isen film, på den ene side kan forebygge hud allergier, hurtigt falme, rødme forårsaget af brugen af mikro-nål, og på samme tid har en god vedligeholdelse og reparation af huden.

Ice film kan bruges alene.For eksempel, når du går ud, rødmende ansigt, der er varmt, eller du føler, at huden er ubehageligt, gør straks en is filmen behandling, kan huden være komfortable. (Det vil være bedre at lægge isen film i køleskabet i forvejen.)

b.Efter microneedle er færdig, is filmen ikke behøver at blive vasket væk, og en lille reparation creme kan anvendes som passende.Det anbefales generelt at gøre det i nat.Efter at gøre et godt stykke arbejde, kan du bruge en nat på at gøre huden har en god hvile proces, som er godt for huden reparation.Raiuleko Online Butik

c.Den næste dag efter microneedle er færdig, er det nødvendigt at gøre et godt job af solbeskyttelse.

3. Hvilke forholdsregler for microneedles?

1, at Der er alvorlige sår på ansigtet, alvorlige red bloodshots, svær acne under den episode, du ikke bruger, ved at forhindre infektion, hud, akne og ar fysik, er forbudt.

2 Få solcreme næste dag.

3 Spise mindre irriterende mad, når de foretager microneedles.Raiuleko Online Butik

4 mikro-nål særligt for mennesker, at undgå krydsinfektion

4. Er det muligt at indføre andre cremer og andre produkter med microneedles?

Microneedles kan kun indføres til sterile produkter eller produkter, der opfylder visse sterilitet krav.De anbefalede produkter er frysetørret pulver og materiel løsning.Andre kosmetik anbefaler ikke brug af microneedles at undgå infektion og forårsager unødig besvær.

5. Hvorfor skal jeg bruge is film efter endt microneedle?Kan du erstatte det med andre masker?Raiuleko Online Butik

Efter brug af microneedle, skal du bruge is film, primært for at forebygge allergi og reparation af huden.Huden er ikke allergisk, og har behov for at blive brugt.På den ene side, det er følsomme over for forebyggelse.På den ene side, fugtgivende og reparere effekten er meget god.Mange skind er rødt efter microneedle er lavet, og det er godt at anvende ice film generelt.Raiuleko Online Butik

Kontakt mig hvis du ønsker den nationale udgave af den elektroniske manual.

Hvis du har spørgsmål efter at have modtaget produktet, bedes du kontakte mig så hurtigt som muligt, jeg vil helt sikkert løse dit problem.

8883160599492370 Tatovering Nål DKK 10.69

/ US $ 11.61

/ US $ 19.92

/ US $ 12.67

/ US $ 13.44

/ US $ 8.79

/ US $ 2.93

/ US $ 3.44

/ US $ 3.42

/ US $ 10.60

/ US $ 10.53

/ US $ 9.88

/

Tags: dermoroller gratis, titanium derma hår, derma rollers kit, bland derma serum, dermoroller acne ar, creme guld derma, ansigt derma, dermo roller facial, derma rollers serum, titanium dermo roller.

Pakning Uafhængig sterilisation pakke
Model-Nummer Tatoveringer Patron Nåle
Nål ansøgning Bajonet Derma pen
Produkt features 3 Drift læbe
Produkt kvalitet 5pcs
Interface Type Bajonet-Port
Produkt features 1 øjenbryn tatovering
Produkt Type 9 Pin / 12 Pin-Kode /36 Pin/ 42 Pin-Kode/ Runde Nano Patron
Nummerering R-268
Mærke Raiuleko
Produkt features 2 Eyeliner
Afmontering metode Bajonet-Port
Produkt navn Replacable Patron Hvid bajonet For Derma Pen

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer