Del
5pcs Baby Dyr Silikone-Bideringe fødevaregodkendt Løve Baby Begyndervanskeligheder Produkt Tilbehør Sygepleje Gaver Til Sut Kæder BPA-Fri
Pris
kr82.65 -31 %
kr121.53
Status På lager

Funktioner: Baby bidering er en vidunderlig tilbehør til baby,specielt for nyfødte og småbørn.Bidering vil lindre ubehag, når barnet er på begyndervanskeligheder.Børnesygdomme er ubehag vil gøre dem til at irritere og let at græde.Denne type af bidering er tegneserie design,som er super søde og vil helt fit for baby.Du kan hænge det på deres nakken med en kæde,på denne måde,vil det ikke let at falde på jorden og bliver beskidt.Det er en glimrende sygepleje værktøj til baby.Beskrivelse: 100% Helt Nye og Høj kvalitet.Materiale:Fødevaregodkendt Silikone.Form: Som vist.Tips: 1.Produkt temperaturbestandighed: 120 grader. 2.Gælder alder: 3 måneder frem. 3.Desinfektion metode: madlavning i kogende vand i 3 minutter.

på verdensplan

Barnet vil have ubehag og smerte under vækst af tænder, de vil vælge til at bide i fingrene, græder, for at lette ubehag, dette er ikke korrekt, vi er nødt til at bruge den korrekte brug af gummi-produkter.Baby i hele verden, er ved hjælp af miljøvenlige bidering produkt.

Tags: tygge halskæde, øko produkt, for tænder bidering, silicium halskæde baby børnesygdomme, babi konto, male nurses, gave nyfødte, barn diy, autisme tyggelegetøj, dejlig baby gave.

For Børns gods
Pakning Enkelt lastet
Baby Legetøj silikone gnaver
Certifikat EN71/ ASTMF/ AU ASNÆS/ BPA/ CE/ CPSIA
Skræddersyet Type Andre
Funktion Baby bidering silikone
Mærke CHEWELRY
Materiale Fødevaregodkendt Silikone perle-Bideringe
Form Dyr
Oprindelse KN(Oprindelse)
Produkt navn baby-bideringen i stykker legetøj
Passer til 0-12 måneder 4-6 måneder
Model-Nummer silikone bidering
Aldersgruppe 4-6 måneder
Form\mønster lion
Materiale Funktion PVC-Fri
Sted Baby Brusebad Gave, Julegave

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer