Del
Action figur Fantastiske Dota 2 Spil Crystal Maiden Karakter Slagter PVC Samling dota2 Legetøj 160728
Pris
kr217.64 -18 %
kr268.68
Status På lager

Action figur Fantastiske Dota 2 Spil Crystal Maiden Karakter Slagter PVC Samling dota2 Legetøj

materiale: PVC

højde: 22 cm

kvalitet: AAAAA sikkerhed emballage BEMÆRK: for at forhindre skader på de varer, transport-processen, produktet skal bruges box emballage,kan Vi tilbyde to typer af emballage metode , med oprindelige boksen pack og ingen originale kasse pack, skal Du vælge din emballage, før du placerer ordrer.

Produktet

Forsendelse

Nwsl.dk vil tjekke din kredit kort, og det vil tage 24 timer.Så Varer vil blive afsendt inden for 3-5 arbejdsdage.Sending vil blive udvidet på Kinesiske Helligdage.For køber, der ikke har nogen at købe poster, pls omhyggeligt kontrollere din kontakt info til at undgå de fejl, der sker.

EMS 4-7 dage, nogle gange 7-10 dage for fjerntliggende områder.

DHL 3-5 arbejdsdage, undtagen i weekenden.

Kina Post, luftpost, som normalt ankommer i 15-30 arbejdsdage, nogle gange for told-og vejrforhold, problemer eller fjerntliggende områder, vil det være op til 30-55 arbejdsdage.

Told

Som for told gebyr, det afhænger af din lokale told-politik.Når vi arrangere forsendelse af din ordre, kan vi skrive "GAVE" på pakken at gøre, at du undgår de dyre told skat.Nogle gange er det virker, nogle gange er det ikke.Men vi vil gøre vores bedste, og spare nogen anstrengelser for at hjælpe dig.

Udveksling

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder med den bedste kvalitet, som vi kan.Hvis en defekt eller et problem med kvaliteten af de varer, du får, kan du sende det tilbage inden 5 dage modtager du med det oprindelige betingelser for en ombytning eller tilbagebetaling, og når vi har modtaget de varer, vi kan sende en ny til dig eller få en restitution.

Men køber vil få ansvaret for den videre fragt gebyrer.

Feedback

Din tilfredshed og positiv feed back er meget vigtigt for os.Pls lad positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores vare-og service.

Hvis du har nogen problemer med vores vare eller tjeneste, pls kontakte os først, før du bekræfter modtagelsen og forlade negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice!

Tags: maiden, Dota 2, slagter knive, action figur dota, dota, blizzard mærkat, spillet tal handling, dota figur, action figur dota 2, gud for krig, .

Tema Film & TV
Størrelse 20cm
Køn Unisex
Dukker Type Model
Materiale PVC
Aldersgruppe > 3 år
Vare Attribut Ydre enheder
Element Type Vinyl Dukke
Model-Nummer T136
tilstand I-Lagervarer
Dimensioner 20cm
Mærke DREAMME
Soldat Tilbehør Soldat Færdige Produkt
Fjernbetjening No
Ved Animation Kilde JAPAN
Afslutning Grad Færdigvarer
Mfg Serie Nummer Model

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer