Del
Vandtæt DSLR Kamera Taske Sagen, For Canon EOS 60D 70D 77D 600D 700D 760D 750D 1500D 1300D 5D Mark III IV 800D 200D 7D 6D Mark II
Pris
kr76.97 -30 %
kr109.98
Status På lager

Beskrivelse:

100% helt nye og høj kvalitet

Mode og unikke design

Grid stof skulder taske til digital kamera

Spænde lukninger sikre, at dine enheder ophold sikker og korrekt i posen

Justerbar skulder strop til din nem og bekvem at bruge

Blød foring giver stor dæmpende effekt

Beskyt dit kamera mod skader, støv og ridser

Specifikation:

Vægt: 450g

Farve: Sort

Materiale: Nylon

Indvendig størrelse (Lxbxh):210 x 120 x 160 mm

Ydre størrelse (Lxbxh):250 x 145 x 190 mm

Kompatibel med:

Dette produkt er velegnet til de fleste DSLR-kamera micro-kameraer.kan du Se på størrelsen af kamera taske og købe det i henhold til længden af dit kamera linse, så det ikke påvirker din smukke stemning.Tak skal du have.

Bemærk:

1: vælg om at købe i forhold til størrelsen af dit kamera, så der ikke opstår unødvendige problemer.Hvis du har brug for os til at anbefale produktet, kan du efterlade en besked, vil vi svare dig i den første tid, tak

2: Dette produkt er udelukkende taget i naturalier, i overensstemmelse med det billede, de genstande, der bæres på billedet er alle indrettet, herunder ikke

3: Der er en lille fejl i størrelsen, tilgiv mig

Pakke, herunder:

1 Kamera Taske

1 skulderrem

Skærm:

Vi foto af vores professionelle fotografer, der tager sigte på at betjene dig bedst ægte fotos.Det element, som du modtager, er den samme som billeder, men vær venlig at tillade aberration.Hvis du er interesseret i vores produkt, og ønsker at købe, placere en ordre, derefter fuldføre betaling.

Forsendelse:

1. Worldwide Shipping , for At reducere dine udgifter, hver vare vil blive sendt med tracking NR. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Returnering/Refusion:

1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Shipping gebyrer, der er afholdt ved returnering af varer afholdes af køber.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og dit indlæg.

Feedback:

Som din feedback er virkelig vigtigt for vores udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at forlade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Du bedes kontakte os, før de forlader negativ feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse problemerne.Tak for din forståelse!

Vandtæt DSLR Kamera Taske Sagen, For Canon EOS 60D 70D 77D 600D 700D 760D 750D 1500D 1300D 5D Mark III IV 800D 200D 7D 6D Mark II

Tags: 250d canon, taske canon eos 77d, canon eos r, canon d90, sl2, Canon 5d mark 4, dslr taske, canon powershot sx50 hs, taske eos 6d, Canon 600d.

Tilbehør Type2 Vandtæt
Stil Håndtasker
Pakke Ja
Mærke HuWANG
type04 Linse Tilfælde
Model-Nummer Kamera Case Taske
TYPE02 Vandtæt Taske
Type Kamera Tasker
Tilbehør & Parts1 Kamera/Video Tasker
farve black
Tilbehør Type3 Messenger Tasker
TYPE01 DSLR-Kamera Tasker
Tilbehør Type4 Dækker
type03 Universal Tasker
Tilbehør & Reservedele Digital Gear Tasker
Tilbehør Type1 Skulder Tasker
Bruger Universal
Materiale Nylon

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer