Del
500Pcs/Roll Advarsel forsendelsesetiket Skrøbelige Klistermærke, Advarsel Klistermærker, Håndtag Med Omhu og Holde sig Tør Udtrykke Label 2x3 cm/1x3 tommer
Pris
kr61.81 -8 %
kr67.19
Status På lager

SKRØBELIG, Håndtag Med Omhu Mærkat Mærkat

Da din feedback er meget vigtig for os, vi oprigtigt opfordre dig til at forlade positive tilbagemeldinger til os.Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, kan Du efterlade os en positiv feedback.Hvis der er nogen problemer i dit køb, bedes du kontakte os, før du sender din vurdering.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemerne for dig.Din satisfication er vores største magt.Vi vil gøre vores bedste for at servicere dig!Nyd din shopping og har en god tid i vores butik!Mange tak!

1.Bemærk, at 1-3cm fejl på grund af manuel måling og sørg for, at du ikke har noget imod, før du bestiller. 2.Forstå venligst, at farver kan findes kromatisk aberration som den forskellige placering af billeder. 3.Sørg for, at leveringsadressen er færdig.Den adresse kan ikke ændres efter levering. 4.Hvis du har brug for en stor mængde, så kontakt os og vi vil give dig en rabat.

Tags: instax vilde, fujifilm instax mini-11 papir, fragil, håndtag med omhu mærkat, canon zoemini s papir, fragil label, gave mærkat, tak for din bestilling, film lomme, papir zink.

Alder >6 ÅR GAMMEL
Form Rektangel
Mærke Coupleasy
Materiale Papir
Størrelse multi size
Model-Nummer 6207

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer