Del
Dejlige Dreng er Dramaturg Robe Traditionel Kinesisk Gamle Kejser Prins Kostume Børn Teatralske skuespil, Robe Foto Kjole YZT0820
Pris
kr184.50 -45 %
kr335.50
Status På lager

Materiale:Satin Polyester

Farve:2 Valgfri Farver (Som billederne viser) forskellige farver til dit valg (det kan være lille farve forskel i henhold til dine skærmindstillinger)

Størrelse :S M L XL

Velkommen & Engros-og Detail

Dropshipping

Betaling Betaling jeg kun acceptere Alipay ,Hvis du har problemer med at betale, pls velkommen til at kontakte os.Afslut betalingen i gang, hvis du beslutter dig for at købe mine varer.Fordi kun når du er færdig med betalingen, sender jeg varerne til dig.Fragt Vi Normalt vil skibet af kina post, luftpost, at de fleste af de lande.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller skat i din lokale land.Returret 1. Alle salg kommer med en 3-dages kvalitet garanti, efter at pakken er modtaget. 2. Retur punkter skal være i original og ubrugt stand.Garanti er at UNDGÅ enhver fysisk skade eller beskadiget med nogen tegn på misbrug eller International skader 3. Returnering af defekte varer kræver, at køber betaler porto én måde.Vi vil betale returportoen tilbage til dig.Vi forbeholder os ret til ikke at refundere fragt og andre omkostninger, når varerne er blevet sendt. 4. Ved at købe denne vare, du køber, er enig i, at ALLE de vilkår og betingelser.Hvis du har en bekymring for, så kontakt os og vi vil forsøge at løse det for dig hurtigt. 5. Vi sætter stor pris på alle vores klienter på Internettet, og vi vil ALTID sørge for, at du er tilfreds med din transaktion.Jeg roser mig selv i det faktum, at vi tilbyder vores kunder et meget godt produkt og den bedste service, der er langt ud over andre forhandlere på internettet.Vi vil sørge for, at din oplevelse med os, er et meget behageligt!

Tags: børn satin klæder, baby dreng, kinesisk (traditionel), kam kostume dreng, satin kjole kid, chinease traditionelle kjole, børn kinesisk tøj, traditionel kinesisk kjole kunst, kjole kinesiske kostume, minnie kjole børn, ballet indretning.

farve Valgfri (Som billederne viser)
Stof Type Satin
Stil Dramaturgisk kjole
Materiale Polyester
størrelse s m l xl
Mærke DIDUQIPAO
Model-Nummer YZT0820
Traditionel Kinesisk Tøj Sæt
Oprindelsessted Shanghai, Kina (Hovedlandet)
Element Type Traditionel kinesisk Clothings
Køn DRENGE
Tilstand 100% Brand Nye

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer