Del
Keycap 1 stk Zink-aluminium mekanisk tastatur tasterne, til DAMP-gaming platform PC mekanisk tastatur R4 højde
Pris
kr102.83 -30 %
kr146.90
Status På lager

Om Jian Shi Mekanisk Tastatur Keycap

Gældende tastatur

Nøglen cap er velegnet til de fleste MX-akse (tværgående akse) mekaniske tastaturer, såsom den grønne akse sort akse røde akse te skaft, ikke egnet til folietastatur og notebook tastatur

Materiale proces

Nøglen cap materiale zink-aluminium legering ZNAL903, som er designet og fremstillet af tre-dimensionelle relief.Det vedtager forskellige farve processer som galvanisering, elektroforese og bagning maling, og den proces er kompliceret.

Nøglen cap højde

Den samlede højde af de vigtigste fælles landbrugspolitik om 11.0 mm, hvilket er tæt på højden af OEM-R4. Det handler om 9.8 mm efter fjernelse af overfladen relief.Det er tæt på den oprindelige R4 højden af kirsebær.Det anbefales at installere i ESC, F-området, og den vigtigste nøgle ciffer område.

Slot stramme

Forskellige tastaturer, forskellige akser, og spænde størrelser kan variere.Vi kan ikke garantere, at de keycap slot er lige ret for alle låse tastaturet, så åbningerne på bagsiden af keycap er alle åbne for nem af justering.

Produkt emballage

Runde åben strygejern box*1 Tilpassede tasterne*1 Nøgle aftrækker*1

Tags: angreb titan, mountain håndværker keycap, mus redragon, center caps, support pc gaming, pan damp, gennemsigtig tasten caps mekanisk tastatur, ds r4 kort, v keycap, fr pbt keycap.

Mærke hokeyio
Interface MX-aksen (cross-type)
Type Key Caps
produkt størrelse 18*18*11mm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Keycap højde R4
Materiale Zink-aluminium legering
Model Jian Shi

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer