Del
Doberman Pinscher Silhuet vægur Hunderacer Hoved Portrætter Doberman Dyr vinylplade vægur 3D-Væg Ur Indretning
Pris
kr119.52 -14 %
kr140.61
Status På lager

Vinyl LP Optage Retro Væg Ur

Vi har gjort vores ure fra gamle , brugte vinylplader.

Takket være vores passion for musik, vi give et nyt liv for brugt og glemt vinylplader, vi gør dem funktionelle, smukke og flot del af din indretning.

Også for alle øko-venlige mennesker - brug af vinyl som et nyttigt materiale reducerer forbruget af nye råstoffer.

Stadig, musik fans skal ikke være bange - vi skaber vores ure fra poster, der ikke længere afspilles - det er derfor album kan have meget færre ridser.

SPECIFIKATION:

Alle ure er lavet af 12 tommer (30 cm) genbrugt vinyl plader.Faktiske størrelse, efter at den er skåret ud, vil variere afhængigt af form.Urskiven er et Mærkat Vinyl Pladeselskab Sendt Tilfældigt Batteri Type: 1 AA Batteri (Ikke inkluderet)

URET MEKANISME:

Vi bruger høj kvalitet stille flydende balance mekanismer.Vi ønsker ikke at forstyrre din søvn.Din god nats søvn er af stor betydning for os.

EMBALLAGE

Uret er sendt i en holdbar, æstetiske emballage fremstillet af genbrugspapir.Alt er professionelt pakket ind, vi bruger styrofoam inde beskyttende afstandsstykker, for at dit produkt til at modstå alle de udfordringer, der er under forsendelsen :).Vi gør alt for at gøre din pakke er nået frem, så hurtigt som muligt og uskadt.

FORBEDRE DIT HJEM UDSEENDE

En fantastisk gave til enhver lejlighed og en god dekoration til soveværelse, børneværelse, stue, en bar, en butik, en café, en restaurant og fester.

LED-Belysning Funktion:

Controlleren fungerer on/off og tilstande af lys.Det er lille og meget handy.Fjernbetjeningen kræver et CR2025 batteri (medfølger IKKE) til at fungere.Lys selv har en meget flot glød.Der findes 7 farve og 3 lysstyrke tilstande.I tilfælde af at du bestiller ur med baggrundsbelysning, vil du få En vinyl ur med led lineær; -IR RGB-LED-fjernbetjening; -1.8 meter USB-kabel; -5V adapter vil også blive sendt sammen i henhold til din leveringsadresse.

Velkommen Brugerdefineret Rækkefølge

KAN GODT LIDE TANKEN, MEN IKKE KAN LIDE DET DESIGN?LAD OS LAVE ET NYT SAMMEN! – Bare lad os vide hvad du gerne vil se på din specielle ur, og vi vil udarbejde et nyt design til dig.Vores design team vil skitsere dit ur i de fleste tilfælde inden for 24 timer.Du vil være i stand til at gennemgå det, kommentere det og bede om revision (hvis nødvendigt) indtil du er fuldt ud tilfreds med designet.

Tags: 3d-ur, dyr, hunde-ur, 2d-vægur, uret retro væg, pendul ur, vintage vægur 3d, uret indretning væggen, for sjælen, doberman pinscher, uret hoved.

mønster abstract
Krop Materiale Andre
Vægur Type Andre
Bredde 30cm
Diameter 30cm
Stil Classic
Relevant Placering Stue
Motivity Type KVARTS
Materiale Andre
Skærm Type Nål
Type Vægure
Kombination Adskiller
Funktion Antik Stil
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer GIT-1225
Form Enkelt Ansigt

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer