Del
Canvas + Læder Phone Case for iPhone 12 Pro Max 12 Mini-11 Pro Max X XR XS Max 7 8 Plus SE2 Magnetiske 360 Fuld Beskyttelses Cover
Pris
kr48.17 -20 %
kr60.95
Status På lager

1. Bagsiden Materiale: 100% Naturlige Koskind + Lærred. 2. Indvendig Materiale: PC+TPU. 3. Funktion: Stor beskyttelse mod snavs, ridser og skader. 4. 100% Håndlavet Proces, 100% helt nye og af god kvalitet. 5. En fantastisk gave til din kæreste eller dig selv.Du Behøver ikke Bekymre dig Om Det Billede, der viser det forkerte kamera, Når Du Modtager et Produkt, er Det Perfekt Kombination Med Kameraets Hul Placering Nøjagtighed.

★Dongguan Huangjun Læder Co., Ltd.grundlagt i 2008,har specialiseret sig i produktion og forarbejdning af mobiltelefoner læder tilfælde.Vi har vores egen fabrik i Dongguan city,og gøre mange OEM-ordrer, som pr kundernes anmodning.Vores produkter, der har solgt rigtig godt, og har også fået godt ry hjemme og i udlandet for deres høje kvalitet og konkurrencedygtige priser.Produkt af høj kvalitet og kundens tilfredshed er hvad vi altid forfølge.

★ [LANGSIDI] læder tilfælde var rent håndlavet af 100% ægte koskind Læder.Den hånd følelse af premium-læder er top-klasse.Hvert stykke af naturlige læder har sin egen vener og porer, så tekstur af hvert enkelt produkt, du modtager, er unik.Hvad der kan synes som en ufuldkommenhed er faktisk, hvad der gør den speciel.

★ [MULTI-FUNKTION] Simple mode og lav profil design, ultra-slank og super-tynde uden nogen omfangsrig føler, passer i håndfladen af din hånd.Det giver din enhed en er let at sætte i og tage ud.Højttaler-håb er på top af front -, besvare opkald uden at åbne den sag.

★ [PRÆCISE UDSKÆRINGER] Tage billeder, lytte til musik, oplad din telefon, og brug din side-knapperne uden nogensinde at fjerne den sag!Udsøgte udskæringer tilbyder en lettere adgang til alle porte, alle knapper, sensorer, højtalere og kameraet på din telefon.Syet foer med håndlavede håndværk ser markant overlegen.

Som for farve, farvelægning af produkter på de billeder, der er fuldt ud i overensstemmelse med de oprindelige.Men på grund af den peculiarties af fotografering (flash af kameraet belysning, indstilling af medhør), farver på de billeder og den reelle farve produkter, der er lidt anderledes, Det kan ikke undgås.

1. Poster er generelt sendes ud med 2 hverdag efter din betaling er ryddet (Sat. & Sun. & Helligdage undtaget.).

2. Importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller shipping gebyrer.Disse afgifter er på købere ansvar.Skal du tjekke med dit lands skikke kontor for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.

3. Vi sender normalt via China Post, luftpost, Nwsl.dk Standard Shipping,ePacket,Nwsl.dk Premium Forsendelse Nwsl.dk,EMS, DHL og andre shipping metode .Vi ikke skib på lørdag eller søndag, samt den traditionelle Kinesiske helligdage.

1. Nwsl.dk acceptere Spærrede/Kredit-Kort/Penge Booker/Western Union.

2. Fuld betaling skal være modtaget senest 7 arbejdsdage.Og hvis du har problemer på at gøre betaling, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.

1. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, vil vi være glade for at tilbyde ombytning eller tilbagebetaling indenfor 7 dage,men du bør byrde shipping gebyr for at sende tilbage.

2. For returnerede varer, de skal være i deres oprindelige betingelser for at være berettiget til en refusion eller ombytning.Køber er ansvarlig for den vende tilbage shipping cost.

3. Du bedes kontakte os, før din returnering af varer.Så vi kan give dig den rigtige adresse.

1. Vi stræber efter at tjene en 5-stjernet rating fra hvert køb.Når du modtager dine varer, bedes du tage et øjeblik til at efterlade os en positiv feedback, hvis din tilfredse med posten.

2.Hvis der var noget utilfredsstillende, bedes du kontakte os inden de forlader feedback, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet og sikre din tilfredshed.

Q: Er der et tracking Nummer til min konto?

A: Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan få vist forsendelse staus på hjemmesiden.

Q: Er dette produkt kommer med detail-pakke?

A: Vi har erklæret packing detalje på beskrivelsen af hvert enkelt produkt, bedes du tjekke det, tak!

Q: jeg er en forhandler, jeg vil gerne købe mange eksemplarer af din vare, hvad er prisen?

A: Tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, send en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris, tak!

Tags: sagen iphon x, havet skaller tilfælde iphone 7, anti indvirkning sag, opkald iphone-12, læder taske til iphon xs antal, spansk lager, iphone xr tilfælde 360 fuld dækning magnetisk, fur mirror, iphone 12 mini tilfælde tekstureret, 11 iphon sag.

Materiale Læder 100% Fuld Korn Læder
Model 7 cases for iphone xr , cases for iphone se
Model 13 cases til iphone 12
Kompatible Mærker Apple iPhones
Oprindelse KN(Oprindelse)
Tid nye ankomst
Model 14 cases til iphone Pro 12
tilstand 100% Oprindelige LANGSIDI Mærke Telefonen Tilfælde
Type Mobiltelefon Tilfælde & Tilbehør
Model 5 cases for iphone 7 plus , cases for iphone 5s
Model 12 cases til iphone SE 2020
Drop Shipping / Mix Farve Støtte
Mærke LANGSIDI
Model 1 cover til iPhone x cover Til iPhone 8 plus case Til iPhone 6s
Funktioner Ægte Læder
Model 8 cases for iphone xs , cases for iphone x
Model 15 cases til iphone Mini 12
mennesker Universal, Passer til Kvinder Pige, Mænd, Børn, Gamle
Model 2 cover Til iPhone 6s tilfældet For iPhone 6 case Til iPhone 7
oprindelsessted Dongguan, Kina (Hovedlandet)
Model 16 cases til iphone 12 Pro Antal
Kompatible iPhone-Model iPhone12 Pro Antal
Pakke LANGSIDI Enkelte pakbokstætning
Model 9 cases for iphone 11 cases for iphone 11 Pro
Model 3 cases til iPhone 7 mobile cases til iPhone 7 mobil
Design Almindelig
Model 4 cases for iphone 8 plus girls case for iphone x
Model 10 cases til iPhone 11 Pro Max antal case Til iPhone xr
Funktion Adsorption
Model 6 cases for iphone xsmax , cases for iphone 6
Model 11 cases for iphone SE 2
Størrelse 5

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer