Del
Særlige Bærbar Carbon fiber Vinyl Skin Klistermærker Dække For Lenovo ideapad Yoga 2 13 TouchScreen 13,3-tommer
Pris
kr91.70
Status På lager

Særlige Bærbar Carbon fiber Vinyl Skin Klistermærker Dække vagt For ideapad Yoga 2 13 TouchScreen 13,3-tommer

(Ikke passer til andre modeller)

Når du afgiver bestilling,kan du indtale en besked(Bærbar model:******) til mig.Hvis din bærbare computer er som i de andre modeller, så kontakt os.vi vil svare så hurtigt som muligt, uanset om du kan bruge.Tak.

1, er Dette punkt IKKE ET HÅRDT etui.Denne vare er en

S pecial Vinyl skin/mærkat mærkaten og den er IKKE lavet af gummi,silikone, gelé eller plast.Let at anvende og nem at fjerne, efterlader INGEN klistrede rester bag.

2, huden har også en vandtæt, ridsefast, anti-fingeraftryk, æstetik og andre funktioner.Huden er meget let og tynd, det vil ikke øge den bærbare computer vægt og tykkelse.Det påvirker ikke den bærbare computer varmetab.

INTERNATIONALTANERKENDTEREVI : top hud+ Omkring tastaturet huden + bunden dække huden

hey bare have den samme skrædder for reference: Fordi,forskellige land, computeren er forskellige,bedes du se dette billede, og marker det.

Nedenstående er vinyl skin klistermærker Installation tutorial: Du kan finde en partner til at anvende og vil blive lettere. 1,skal Du kontrollere hud størrelse og hullet, om der er korrekt. 2,er Du nødt til at samle alle huller , kan ikke paste fra den kant.Don ' t Tilbøjelig og afvige. 3,Hvis huden ikke er tilpasset, skal du langsomt at tage ud lige nu, og re-paste . (Må ikke være tvang, ellers vil det nemt at strække ripped) Bemærk: Efter at indsætte afslutning, hvis du har fundet huden er ikke passe stramt ly ,du kan bruge hårtørrer varme, mens tørre hud overfladen med en klud.det vil passe stramt til . ( Sørg for, at varmen temperaturen ikke er for høj, fordi det vil gøre huden deformation) Dette er en Manuel tekniske arbejde.Effekten kan ikke være det samme som afslutningen af alle at installere huden.Hvis huden ikke er afstemt, vil det afvige.Så sørg for at holde huden justeret.Vær venlig ikke at blive for barsk, og stræben efter perfektion.Tak.

1. Brudt igennem den traditionelle opfattelse af shell beskyttende film, ved hjælp af den nye sydkoreanske indførsel af miljøvenlige materialer, simulering teksturer stærk tekstur, at bringe en naturlig og behagelig sensorisk nydelse. 2. Efter optisk præcision Regel Die cut, og den perfekte integration af bærbare computere, og har slid-resistente, syre og alkali, anti-olie, der er nem at rengøre funktioner. 3. Ingen lim rester.

Ovenstående billede er kun til reference

fordi,nogle dække huden er større.jeg vil Folde dække huden til Konvolut,så det har nogle Krølle .men du behøver ikke bekymre dig.hvis du har modtaget varen.man skal holde sig cover til din computer,folden vil forsvinde.

Top Grunde til at Købe vores Produkter

1. Vi er forpligtet til at levere de Bedste produkter på markedet.

2. Vi bruger Paypal Betalings Service. 30 dage, ombytning eller Tilbagebetaling.

3. Alle Forsendelser med Luftpost UDEN Ekstra Beregning.

4. Vi er en Fabrik, der Direkte Forhandler og kan tilbyde de Laveste priser på Ebay.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alle elementer Helt Nye og Høj Kvalitet!

Vi er fast besluttet på at fremragende kundeservice.Tjek vores Tilfredshed Bedømmelse.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. betaling

Vi accepterer betaling via Paypal KUN.

2. forsendelse vilkår

Verdensomspændende fragt er tilgængelig, Alle elementer er garanteret at skibet inden for 24 timer, Alle varer bliver sendt med Luftpost, Det normalt tager omkring 10-25 dage ankommer på din adresse, Nogle destinationer kan tage længere transit tid.

3. kontakt os

Hvis du har problemer, vi er meget glade for at hjælpe dig.Vi er håndtering af store mængder e-mails hver dag.Please give os mulighed for at besvare din mail inden for 24 timer.

4. Erklæring

Til Verified Rettigheder Ejere

Vi nøje kontrollere ægtheden af vores produkter, hvis der er nogen produkt, der krænker dine Intellektuelle Ejendomsrettigheder, bedes du underrette os, og vi vil fjerne relaterede lister højre væk.

Kontakt os for at arbejde ud af eventuelle problemer, før de forlader negativ feedback, Og vent på, at vores svar, før du tager skridt til at åbne sag eller tvist, 100% kundetilfredshed er vores Mål.

Tags: lenovo yoga 710 14ikb, tilfældet for lenovo ideapad yoga, lenova ideapad 330, y480, lenovo ideapad yoga 11s dække, ideapad z500, 1050f, kontakt lenovo yoga 3 14, lenovo ideapad 330 laptop cover, lcd-lenovo 320.

Køn Unisex
Mønster Type Solid
Type Bærbar Computer, Sæt Låget På
Mærke KH
Pakke Ja
Stil Huden Klistermærker
Materiale Vinyl

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer