Del
For Chrysler 300C 2003-2011 Høj kvalitet rustfrit brændstoftankdæksel dekoration Patch Anti-ridse beskyttelse, tilbehør til bilen
Pris
kr292.52 -13 %
kr336.23
Status På lager

Forsendelse:

Forsendelse vil blive arrangeret inden for 2 hverdage efter betaling er ryddet, så længe købers oplysninger og shipping adresse, der er bekræftet.Giv det rigtige postnummer og gyldigt telefonnummer for at undgå forsinkelse i levering.

Fjerntliggende område gebyr udelukket, for adresser, der er angivet i fjerntliggende områder på DHL/UPS hjemmeside, vil blive opkrævet et tillægsgebyr

Import Skat:

Vi vil ikke være ansvarlig for eventuelle Told eller Import Skat opkrævet af den brugerdefinerede.

Vi vil markere elementet værdi er 8 USD på den parcel, denne værdi er for brugerdefinerede erklæring formål kun.

Hvis du har særlige ønsker om den angivne værdi, lad os venligst vide, vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine behov.

Afkast og Garanti:

For alle de produkter i vores butik, vil vi tilbyde et års garanti for dem.Det betyder, at fra det tidspunkt, du afgiver ordren inden for et år, hvis der er noget galt med produkter(under normal brug, naturligvis), vil vi forsøge vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

For eksempel, at du køber en DVD-afspiller i vores butik, og efter et halvt års brug, det går galt, og efter at have talt med os, du ikke kan løse problemet selv, kan du vælge at sende tilbage til os, og vi vil hjælpe med at reparere det, så kan vi sende den til dig.

Om denne procedure, der er skibsfart omkostninger, der er produceret.Du vil være ansvarlig for forsendelses omkostninger ved returnering, og vi vil sende den til dig på vor bekostning.

Tags: 2001 lexus is300, tilbehør audi a4 b9 grill, audi a4 b9 acc grill, cap chrysler 300c, 300c, audi a4 b9 black gitter, fsb rusland, passer til chrysler 300c, chrysler pt cruiser, model chrysler 300c.

Item Bredde 0cm
Element Type Chrom Styling
Materiale ABS
Model Navn For Chrysler 300C 2003-2011
Bil Model For Chrysler 300C 2003-2011
Mærke LB
Item Længde 0cm
Specielle Funktioner Anti-Rub beskyttelse Dekoration
Element Vægt 0.7kg
Model År For Chrysler 300C 2003-2011
Emne Diameter 0cm
Item Højde 0cm
Ekstern Afprøvning, Certificering ce

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer