Villatelte er et godt fundament for naturoplevelser om sommeren

Et telt er en god opfordring til ferie (foto eventyrspor.dk)

Et telt er en god opfordring til ferie (foto eventyrspor.dk)

Det er hyggeligt at være på ferie som familie. Det er også hyggeligt at være fuldstændig til stede sammen med de nærmeste, når man endelig har tiden til det. Det kalder ofte på noget helt specielt. Det kalder på, at man gør noget ud af det og bruger tiden fornuftigt sammen. Her er begrebet kvalitetstid en god markør for, hvad det hele egentlig handler om. Kvalitetstiden må gerne være udfordrende på den rigtige måde. Den må gerne kunne åbne op for en ny verden. Det handler om at kunne lære, og det handler om at kunne handle i fællesskab. Det kan være en god ide at tage på ferie sammen som familie ude i naturen. Naturen er det åbne rum, og det åbne fællesskabet, der skaber de helt rigtige muligheder. Det er et sted, der åbner op for en ny verden, hvor samtalen og den samlende handling kan tage føringen og ligesom skabe et nyt rum for oplevelse og erfaring familiemedlemmerne imellem. Det giver god mening at gøre noget ud af det.

At kunne begå sig

Villatelte kan være det perfekte telt til familieferierne. Det kan være teltet, der åbner op for fælleserfaringer, der skaber de og knytter det perfekte sammenhold menneskene imellem. Det handler om at kunne åbne op for en verden, der er med til at rammesætte og skabe de umiddelbart skønneste og mest transcenderende oplevelser. Det at kunne lave mad og begå sig ude i naturen på simpel vis kan bruges som pejlning, når man kommer tilbage til den kultiverede verden. Det kan bruges som forståelsesmarkør for sin egen situation. Ude i naturen kan ordene ofte ikke slå til. Men de kan være med til at skabe et slags poetisk lag, der er givende.

Rette forhold

Villatelte skaber altså de rette forhold for de rette familieferier. Her er både plads og komfort. Her er man ude i naturen på en rar og rolig måde. Her er plads til at hygge sig på tværs af generationer.

Læs meget mere om villatelte her

Kig videre her:

Luftmadras med indbygget pumpe er som skabt til festivalen

Billig telte som kan være velegnede til brug på nogle af de mange festivaller

2 Kommentarer

  1. Pingback: Easy camp palmdale 500 er et alsidigt telt til familien

  2. Pingback: Bliv klar til udendørsaktivitet og feriehygge med en splinterny tarp

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.