Vælg et selvoppustelig liggeunderlag og spar pumpen væk

Luftmadras med indbygget pumpe (foto: eventyrsport.dk)

Det er dejligt med et godt liggeunderlag (foto: eventyrsport.dk)

Når dagen er gået, er det dejligt at krybe ned i en dejlig lun seng med en god madras og rar dyne. Det gælder også, når du er på rejse, men her er det ikke altid, at du lige har mulighed for at slæbe futon madrassen og dundynen med. Heldigvis findes der mange gode alternativer og soveposer er efterhånden så behagelige at sove i, at mange ikke tænker over forskellen, når først de er gået til køjs. På en rejse er der ofte to ting, der spiller ind, og det er komfort og vægt eller mængde og det er altid vægten og mængden, der kommer i første række.

Et sted de færreste vil spare er på liggeunderlaget. Et helt tyndt liggeunderlag er det letteste og det nemmeste at transportere, men desværre ikke altid det bedste at sove på. Derfor vil mange gerne have et oppusteligt liggeunderlag med, men det vejer meget og kræver en pumpe. For at undgå både vægt og pumpe, kan du vælge et selvoppustelig liggeunderlag. Det vejer ikke mere, end et almindeligt liggeunderlag og du slipper for pumpen. Desuden er det et ret godt alternativt.

Sådan fungere et oppustelig liggeunderlag

Liggeunderlaget er rullet sammen som en pølse og fylder ikke mere, end et almindeligt liggeunderlag og vejer også omtrent det samme. Det er lavet af et syntetisk og ofte vandafvisende materiale, der holder jordkulde og fugt væk. Når du folder liggeunderlaget ud er det helt fladt, men hvis du skruer på en lille ventil, så puster liggeunderlaget sig op og du kan sove på det. Inden du ligger dig på liggeunderlaget, skal du huske at lukke ventilen igen. Når du skal pakke liggeunderlaget sammen næste dag, åbner du ventilen og presser luften ud, mens du ruller underlaget sammen.

Find et selvoppustelig liggeunderlag her

Se mere her:

Med en vandrerygsæk fra haglofs har du plads til det hele

Luftmadras med indbygget pumpe er som skabt til festivalen

1 Kommentar

  1. Pingback: Gør turen eller ferien billigere ved at købe sovepose på tilbud

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.