Toilettasker gør den rejsendes verden tryg og sikker

Husk en toilettaske (foto eventyrsport.dk)

Husk en toilettaske (foto eventyrsport.dk)

Der er ikke noget bedre end at være den frie fugl, der i et kort øjeblik får sig et hvile på den grønne gren. Der er nemlig rigtig meget at hente, når man er ude og rejse. Der er oplevelser, der har karakter af at være ude-af-kroppen-oplevelser, og så er der erfaringer, der bringer os tilbage til os selv igen. Der er altså en konstant dialektisk veksling mellem at være ude og så hjemme igen, når man er ude og rejse. Der er en konstant forhandling kørende imellem det værende, og så et slags potentiale, der viser sig i netop de øjeblikke, hvor man får kontakt til noget, som man endnu ikke har givet et navn. Navnet viser sig først efterfølgende, og der er erfaringsdannelsens opgave at skulle føje både navne og ideer til sin omverden, så den pludselig tager form som en slags betydning eller mulighed.

At bruge sproget

Sproget har altså meget at skulle sagt, når vi er ude og opleve, og ligesådan står det med vores komfort og vores ve og vel. Uden den rigtige mængde komfort, uden det rigtige element af hygge og ro er mennesket tilbøjeligt til at være fraværende – ude af kontakt med sin umiddelbare nærhed på en givende og åbenbarende måde. Det handler netop om at kunne springe på og komme nærmere denne virkelighed.

En anden udmålt verden

Toilettasker åbner op for en anderledes verden, en verden udmålt på anden vis. Her er tale om en slags mulighed, der sætter sig, fordi man har en givende sikkerhed. At have alt med sig og mere til på ferierne, det må være lykken. At føle sig hjemme, vel vidende om at man er ude, er at være tilpas og tryg på kloden som sådan, uden brug for at have et trygt og rigtigt hjem.

Find smarte og robuste toilettasker hos Eventyrsport

 

Se flere artikler om toilettasker:

Toilettasker mænd er et produkt af udviklingen

Her kan du finde en toilettaske til herre som er i god kvalitet

1 Kommentar

  1. Pingback: Den rigtige toilettaske er afgørende for en rigtig dame

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.