Mangler du fodtøj til sommer. Kig efter sandaler herre

sandaler herre (foto: eventyrsport.dk)

sandaler herre (foto: eventyrsport.dk)

Mange danskere elsker den danske sommer. Der er pludselig lyst om morgen og dagslyset holder til længe ud på aftenen. Når solen varmer danskerne op, er noget at det første, der ryger de tunge vinterstøvler og i stedet finder mange sandalerne frem.

Men så opdager man det. Helt omme bagerst i skabet ligger de. Udtrådte, udtjente og utjekkede ligger de to stykker fodformet kork, som har tilbragt mange timer på dine varme fødder igennem somrene. Nu ligner de mest af alt to skæve dørstoppere, og sommeren er jo begyndt, og hvad gør man så?

Der er rigtig mange muligheder på markedet, hvis man skal ud og have sig nogle nye herresandaler. Nogle går efter de moderigtige, andre har måske behov nogle praktiske, som også kan klare en byge af sommerregn, og måske mangler man den robuste og støttende sandal til de lange turer.

Herresandaler skal gerne holde til mange sommerdage

Lige meget hvad, så er der ingen tvivl om, at sandalerne skal kunne klare lidt af hvert. Når sommeren først viser sig fra sin bedste side, så flokkes danskerne udenfor. Vi elsker det gode vejr, og derfor er det vigtigt at vælge en sandal, som kan holde til både ture i parken, støvede festivaler og vandreturer i Nordspanien.

Vi går nemlig rigtig langt i vores sommerfodtøj, derfor skal sandalen passer ordentligt.

Nogle sandaler er bygget traditionelt op med en flad bund og sål, som kan være lavet af skum. Ovenpå er der et bånd som holder sandalen fast på foden og fæstnes enten mellem tæerne eller på siden af sålen.

Andre er bygget op som en mere almindelig skobund med en sål i flere lag, som giver ekstra støtte og har en skridsikker bund. Mange sandaler har også flere spænder på forskellige steder på sandalen, for at sikre at sandalen sidder ekstra godt fast på foden.

 

Find flere sandaler herre hos Eventyrsport

4 Kommentarer

  1. Pingback: De rette strømper sikrer optimal komfort for fødderne

  2. Pingback: Find gode udsalg på sandaler til børn på gode hjemmesider

  3. Pingback: Læs her hvis du er på jagt efter gode, billige vandrestøvler

  4. Pingback: Find de rette herresokker til lejligheden

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.