Pas på dine ting med bæltetasker

bæltetaske (foto: eventyrsport.dk)

En bæltetaske er smart og praktisk (foto: eventyrsport.dk)

Når man går på tætbefolkede områder i feriedestinationer, er der altid fare for at blive offer for en af de mange snedige lommetyve, der uden problemer kan hive en telefon eller pung op af en bukselomme, uden man mærker noget. Derfor er det rart at have ekstra sikkerhed i form af en bæltetaske, hvor man kan opbevare de vigtigste ting såsom pung, mobil og pas. Bæltetasker behøver ikke koste alverden, og man kan få dem i mange forskellige størrelser og kvaliteter.

Bæltetasker virker forebyggende mod lommetyve

I mange storbyer er der stor risiko for at blive berøvet i smug. De fleste har selv oplevet det eller kender en, der har. Lige pludselig skal man bruge sin pung til at betale for noget, og så er den der bare ikke. Med en bæltetaske vil man kunne undgå dette scenarie, hvor en fingersnild lommetyv har hapset pungen fra en halvåben taske eller en løstsiddende bukselomme. Selvom det i princippet også er muligt at stjæle fra en bæltetaske, sidder den tættere på kroppen og er noget sværere at komme til, hvilket ofte gør, at lommetyven simpelthen vælger et andet offer, hvor risikoen for at blive opdaget er meget mindre. På den måde er en god bæltetaske en smart måde at undgå at blive bestjålet på.

Bæltetasken er moderne for første gang

Selvom den tidligere nærmest har været symbol på den utjekkede charterturist med sokker i sandalerne og flagrende rejsekort, er bæltetasken efterhånden gået hen og blevet en modemæssigt acceptabel genstand på linje med en håndtaske eller en rygsæk. Mange unge bruger den på festivaller eller ferie, hvor den kan hænges skråt ned fra skulderen og dermed bruges som taske. I forhold til en normal taske sidder bæltetasker dog stadig tættere på kroppen, selvom de bruges på denne måde, og der er derfor også en vis sikkerhed i denne anvendelse.

Se et udvalg af smarte bæltetasker her

Se flere tasker her:

Hvis du skal på ferie kan du med fordel overveje muligheden for bæltetasker

Med en vandrerygsæk fra haglofs har du plads til det hele

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.