Nyd din skiferie i en skijakke til en god pris!

En dejlig varm jakke (foto: eventyrsport.dk)

En dejlig varm jakke (foto: eventyrsport.dk)

Når løjper og pister lokker dig på skiferie, så gælder det om at være klædt varmt på. Din skijakke er den vigtigste del af dit skitøj. En god skijakke holder dig tør og tilpas varm, uanset vejret. Gode skijakker, der kan klare selv de laveste temperaturer, er i den sammenhæng helt uundværlig. Men det handler ikke kun om at holde varmen – det er nemlig også vigtigt at du vælger skijakker, som er komfortable at have på, og som ikke lægger hindringer i vejen for din krops naturlige bevægelsesfrihed. Skijakker bør også have en god åndbarhed, så du virkelig kan arbejde i den uden at blive sjaskvåd indefra af sved.

Genkend en god skijakke

Når syersken på fabrikken syr din nye skijakke sammen, prikker symaskinen små huller i stoffet.

Kvalitetsproducenter taper alle sømmene på deres skijakker, så der ikke trænger vand ind gennem syhullerne. På nogle skijakker er det kun de mest udsatte syninger på skuldre og krave, der tapes.

Tapede syninger er en detalje, som hjælper dig med at afsløre, om producenten har forsøgt at lave den bedste eller blot den billigste skijakke.

Få vind -vandtæthed og åndbarhed til at gå op i en højere enhed

Ordentligt skitøj er hel essentielt når familien skal på skiferie. Hvis dit skitøj ikke er godt nok, vil du på din skiferie ofte opleve at du skiftevis sveder og fryser. Når du bevæger dig og holder et højt aktivitetsniveau sveder du, og når du sidder i liften, eller blot holder et hvil, fryser du. Derfor skal godt skitøj være vindtæt, vandtæt, og åndbart. Disse tre kriterier er ikke til at komme udenom hvis du skal kunne nyde skiferien uden snue  og mangel på energi. Alt efter hvor god denne kombination er, ved du om skitøjet holder dig varm og forholdsvis svedfri gennem hele ferien.

Se det store udvalg af skijakker til kvinder her!

Find en jakke her:

Nyd din skiferie i en peak performance skijakke

På nettet findes et stort udvalg af vinterjakker drenge

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.