Nano softshell jakke holder vind ude og varme inde

Peak Performance lever op til sit navn (foto peakperformance.com)

En softshell jakke er altid dejlig at have på! (foto: eventyrsport.dk)

I disse kolde og stormfulde vintertider er det en god idé at tænke sig godt om, når man skal finde den helt rigtige påklædning. Dermed kan man bedre holde på varmen og samtidig slippe af med fugt, når man bevæger sig udenfor.

Selvom mange måske ikke tager på skiferie hvert år, så er der stadig en del danskere der dyrker motion flere gange om ugen. Dette kunne for eksempel være udenfor, hvor man tager en løbetur eller en rask gåtur i skoven.

Når man bevæger sig meget ude i vintervejret, så er det en god idé at have en påklædning, som både kan holde en varm og tør, men også tillader, at man kan bevæge sig ordentligt.

Nano softshell jakken er en klassiker indenfor sport og aktiv fritid

En softshell jakke er en type jakke, der kan være lavet af flere forskellige materialer. Den er lavet til at have på som det yderste lag. Ofte tænker man i flere forskellige lag, hvis man skal på skiferie eller vandreturer i det kolde og våde vejr.

En softshell jakke er kendetegnet ved at den i høj grad er vandafvisende og samtidig stopper vinden fra at komme ind i gennem jakken.

Dette er en stor fordel, for man vil helst ikke have vind ind på kroppen, da den kolde luft kan køle kroppen ned. Derimod vil man helst have den fugt, som kroppen selv producerer, når man rører sig, væk fra kroppen og ud i gennem ens beklædning.

Dette kan en softshell jakke også hjælpe med, da fugten kan komme ud den ene vej, men ikke den anden vej.

Der findes mange forskellige mærker og producenter af softshell jakker og mange af dem kan fås på nettet eller i forskellige friluftsforretninger. Derfor kan man ofte også finde dem i flere forskellige prisklasser og kvaliteter.

Da mange efterhånden har fundet ud af, hvor praktiske jakkerne er, så er der også flere der er begyndt at bruge dem som en del af deres hverdagsbeklædning.

Find flere udgaver af nano softshell jakke lige her

Find vinterjakker her:

Nyd din skiferie i en peak performance skijakke

Køb vinterjakker til dine piger, som holder vinteren over

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.