Mizuno håndboldsko

håndbold

Fødderne er en af de kropsdele, der belastes mest i hverdagen, da de skal bære rundt på vores vægt hele tiden. Samtidig bliver fødderne belastet yderligere, når vi dyrker motion og sport såsom håndbold. Det er derfor vigtigt at behandle fødderne godt, så de holdes sunde og raske til at bære rundt på resten af kroppen. Den bedste måde at pleje sin fødder på, er ved at anskaffe sig nogle sko, som støtter fødderne bedst muligt.

Mizuno håndboldsko giver god støtte og stødabsorbering

En rigtig god sko, som både kan bruges til hverdag, som løbesko og til håndboldtræning er Mizuno håndboldsko. Den giver en rigtig god støtte ved anklen samt sikrer en rigtig god stødabsorbering, når foden plantes hårdt i underlaget. Denne stødabsorbering skåner leddene for unødvendig hård belastning.

En meget kendt og værdsat teknologi ved Mizuno håndboldsko er Wave sålen. Den er designet således, at den fordeler trykket fra foden og samtidig er det en meget let håndboldsko. Den er designet med to stykke sål i hælen, hvor bølgetop rammer bølgetop og bølgedal rammer bølgedal.

Den er udviklet til at have rigtig stor stabilitet i forfoden samt i hælkappen. Et vigtigt dilemma inden for udvikling af håndboldsko er evnen til at lave den mest stødabsorberende sko, som samtidig ikke er for høj i hælen. Denne produktudvikling er udviklerne bag Mizuno håndboldsko eksperter i.
Et vigtigt fokus ved håndboldsko er, at de støtter så godt som muligt, når håndboldspilleren skifter retning fra side til side. Her er det nemlig vigtigt, at skoen støtter godt rundt om anklen, så man ikke risikerer at vride om og komme til skade.

Mizuno håndboldsko er en sko af meget høj kvalitet, og materialerne er nøje udvalgt til at skabe den bedst mulige håndboldsko. Der er indbygget en såkaldt slimfit teknologi, der går ud på, at håndboldskoen skal sidde så tæt om foden som muligt. Hvis der er for meget plads i skoen, vil dette være en ulempe for håndboldspilleren, da foden i modsat fald vil komme til at glide i skoen, og dette vil nedsætte din reaktionsevne på at skifte retning.

De fleste professionelle håndboldsko er relativt hårde/stive for at skabe dem mest optimale støtte. Mizuno har sat fokus på at skabe en Mizuno håndboldsko, som er endnu blødere fra start af, selvom man ikke går ned på hverken stødabsorbering eller støtten omkring foden.

Et design for enhver smag

Med hensyn til det visuelle design, så er Mizuno håndboldsko kendt for at være præget af mange farvestrålende designs. De pepper håndboldtøjet op, så der kommer noget knald på farven på fødderne. Der findes selvfølgelig også modeller i afdæmpede farver såsom sort, så der er noget for enhver smag. Du kan eventuelt klikke ind på sportnet.dk for at læse mere om de enkelte modeller inden for Mizuno håndboldsko. Her kan du finde nogle mere dybdegående detaljer omkring den enkelte håndboldskos opbygning og fordele i forhold til det behov, som du skal have opfyldt i forhold til anskaffelse af nye håndboldsko.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.