Med en vandrerygsæk fra haglofs har du plads til det hele

Se verden med rygsæk på (foto: eventyrsport.dk)

Se verden med rygsæk på (foto: eventyrsport.dk)

Danskerne er vilde med at vandre. Ikke nok med at Danmark har en af de bedst bevaret kyststrækninger i verden, men der findes også mange andre typer af landskab, som hede, skov og enkelte steder endda små ørkner.

Derfor er der mange, der vælger at samle deres grej og tage en tur ud i naturen på gåben. At bevæge sig stille og roligt igennem naturen er for mange en behagelig og afslappende måde at tilbringe sin fritid.

Enten kan man vælge at tage på små ture, der kun varer en enkelt dag, eller også vælger man nogle længere ture, som betyder at man også skal overnatte ude i naturen.

Dette sætter visse krav til ens oppakning. Der er stor forskel på, hvor meget grej man kan få brug for, når man skal tilbringe natten under åben himmel.

En haglofs rygsæk kan indeholde, alt hvad du skal bruge

For at kunne sove nogenlunde behageligt, kan man få brug for en sovepose. Derudover foretrækker de fleste også at have noget at ligge på, så man undgår at ligge direkte på græsset eller jorden.

Dette kan enten være et liggeunderlag, men alternativt kan man vælge at bruge en hængekøje, hvis der er mulighed for at hænge den op.

Mange vælger også at sove i telt, når de er på vandretur.

Hvis man for eksempel skal lave mad på sin vandretur, så er der flere ting, man kan få brug for. Det kan være bestik, en gryde, en vanddunk eller en gasbrænder.

Derudover er der selvfølgelig også selve maden, som man skal have med sig.

For at kunne bære alle disse ting rundt på sin tur, er der mange, der bruger en vandrerygsæk. Dette er en rygsæk, der er beregnet til at kunne bære de mange forskellige ting. Vandrerygsække har tit flere rum med forskellige størrelser, så man kan holde mad, tøj og så videre adskilt.

Vil du se mere om haglofs, så kig her

Se flere slags tasker her:

Hvis du skal på ferie kan du med fordel overveje muligheden for bæltetasker

Fjällräven Kånken 15 laptop er en legendarisk rygsæk

2 Kommentarer

  1. Pingback: Vælg et selvoppustelig liggeunderlag og spar pumpen væk

  2. Pingback: oppustelig liggeunderlag

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.