Læs her hvis du er på jagt efter gode, billige vandrestøvler

Det er vigtigt med godt fodtøj, når du skal vandre! (foto: eventyrsport.dk)

Det er vigtigt med godt fodtøj, når du skal vandre! (foto: eventyrsport.dk)

Står du overfor at skulle tilbringe sommerferie på en længere vandretur? Det er en helt fantastisk måde at komme ud i naturen og teste dig selv af. Det er mindfulness og en stor naturoplevelse, som du finder få andre steder. Men det kræver også, at du er forberedt, for at kunne få den mest fantastiske oplevelse.
Inden turen bliver du nødt til at træne lidt. De lange vandreture kan være en stor belastning for kroppen. Derfor er det vigtigt, at du nogle måneder i forvejen begynder at gå gradvist længere ture. Skal du vandre med oppakning, så tag rygsækken med på turene. Det vil spare dig for skader, når du skal på vandreturen og det vil i sidste ende give dig den allerbedste oplevelse.

 

Vandrestøvler eller vandresko?

En anden vigtig del af forberedelserne til en god vandretur er det rigtige fodtøj. Det er vigtigt, at du inden selve turen har fundet de rigtige sko eller støvler. Det er en rigtig dårlig idé at tage på en lang vandretur i par helt nye sko. Du skal gå skoene til i forvejen. Så ved du også, hvordan skoen sidder og du undgår at få alt for mange vabler. Om du skal vælge vandresko eller vandrestøvler kommer an på, hvilken tur du skal på. Hvis du skal vandre i fjældene eller i meget ujævnt terræn, så er det en rigtig god idé at vælge et par vandrestøvler. Støvlerne giver dig mere støtte, end du får i et par vandresko. Derfor er støvler også et bedre valg for dig, der har brug for ekstra støtte omkring dine ankler, så du undgår at vride om eller få andre skader her. I andre tilfælde vil en vandresko være ganske udmærket. Det handler rigtig meget om, hvad dit behov og formål med turen er. Når du vælger dine vandrestøvler, er det rigtig vigtigt, at du vælger den rette pasform. Skoene skal følge dig på hele turen og det er dit vigtigste udstyr. Vær derfor meget opmærksom på, at du skal vælge det par, der sidder allerbedst på netop din fod. Vi har alle sammen forskellige fødder og derfor forskellige behov. Prøv støvlerne af inden du tager af sted. Så får du den bedste tur.

Du kan se det store udvalg af billige vandrestøvler her

 

Se flere slags fodtøj her:

Mangler du fodtøj til sommer. Kig efter sandaler herre

Sandaler til både mænd og kvinder i mange stil og farver

 

1 Kommentar

  1. Pingback: Sådan forlænger du levetiden på din støvle

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.