Fjällräven Kånken 15 laptop er en legendarisk rygsæk

En fjällräven rygsæk kan alt (foto: eventyrsport.dk)

En fjällräven rygsæk kan alt (foto: eventyrsport.dk)

De fleste kender til at få ondt i skulderen, fordi de har slæbt rundt med for tunge ting i for lang tid. Det kan både være trættende og hårdt at skifte fra den ene til den anden skulder. Og det behøver slet ikke være så besværligt. En rygsæk gør transport af dine ejendele til en smal sag. Du behøver næsten ikke lægge mærke til, at rygsækken er der.

Derfor er rygsækken optimal i mange henseender. Til de korte dagsrejser fungerer en mindre rygsæk fint, mens en lidt større kan klare weekendture uden problemer. Den helt store backpacker rygsække er også et godt alternativ til en kuffert, hvis du skal på en ferie, hvor du selv skal transportere din bagage.

Hvis du cykler på arbejde, til skole eller noget helt tredje er rygsækken også uundværlig. Du kan cykle med den på ryggen, uden det går udover din balance, mens du cykler. Derfor slipper du for eksempel for at skabe uligevægt ved at have tasken i cykelkurven, hånden eller på bagagebæreren. En rygsæk er altså et sikkert valg – både for din egen, men også dine medtrafikanters skyld.

En Fjällräven Kånken 15 laptop er et oplagt valg

Faktisk er netop Fjällrävens model ”Kånken” svaret på skolebørns rygproblemer på grund af tunge skuldertasker tilbage i 1970’erne. Men Kånken 15 er også et oplagt valg til en rygsæk i god kvalitet, som formentlig vil blive din makker gennem mange år. Den er syet i et kunststof, der gør, at stoffet lukker sig sammen, når det begynder at regne. Derfor er den næsten vandtæt, hvilket er praktisk i Danmark, hvor ofte regner.

Kånken 15 passer desuden til en 15” bærbar computer, og der er endda lavet et polstret rum til formålet. Den har en god størrelse til en dagsrejse, arbejde eller skole. Og du slipper tilmed for at få ondt i skuldrene. Du vil måske endda glemme, at du bærer noget rundt på ryggen. En Kånken 15 er med andre ord et rigtig godt valg.

Læs mere om Kånken 15 her

Find flere praktiske tasker her:

Fjällräven rygsække behøver ikke megen introduktion

Toilettasker gør den rejsendes verden tryg og sikker

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.