Easy camp palmdale 500 er et alsidigt telt til familien

Et super lækkert telt til udemennesket (foto: eventyrsport.dk)

Et super lækkert telt til udemennesket (foto: eventyrsport.dk)

Skal familien på telttur? Så kan det være I skal starte med et Easy Camp Palmdale 500. Her kan du hvert fald læse lidt om det telt, så du  kan finde ud af, om det er det telt, du skal have. Det er hvert fald et godt bud på det første telt i jeres karriere som teltliggere. Det vil sige, at det ikke er helt vildt sofistikeret, men samtidig er god kvalitet og et godt telt, der viser, hvad telte kan være.

Easy Camp Palmdale 500 har fem sovepladser. De er fordelt sådan, at de alle er i et indertelt, men at der er mulighed for at sætte skillevægge op. Skillevæggene er aflynelige, hvilket vil sige, at det til et alsidigt telt, som familien kan vokse i. Telte er højt nok til, at man kan stå op i teltet, hvilket kan være belejligt, når det eksempelvis regner eller bare når man skal skifte tøj. Der er desuden mulighed for at sætte et fortelt op, der også kan bruges til opbevaring eller opholdsrum. Hele teltet har desuden en isyet teltbund, der forhindrer træk og holder insekterne ude. I det inderste telt er der både lommer til eksempelvis lommelygte og mobiltelefon. Der er også god ventilation, hvilket er meget vigtigt, for at man kan holde ud at sove i teltet.

Få et underlag til Easy Camp Palmdale 500

Det er vigtigt at fugt og insekter holdes ude for at man kan have en god telttur. Derfor kan du købe et ekstra teltunderlag. Et teltunderlag holder desuden teltets bund ren og beskytter teltet mod slid og beskadigelse. Derudover isolerer underlaget også mod kulde.

Du kan købe Easy camp palmdale 500 og ekstra underlag hos Eventyrport

Se flere telte her:

Villatelte er et godt fundament for naturoplevelser om sommeren

Villatelt er komfort i højeste klasse på campingturen

 

2 Kommentarer

  1. Pingback: Få fat i en ny tarp lige nu og bliv fluks klar til sol og sommer i det fri

  2. Pingback: Gå vandreturen i møde med et godt outwell telt

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.