De rette strømper sikrer optimal komfort for fødderne

Strømper (foto eventyrsport.dk)

Strømper (foto eventyrsport.dk)

For rigtig mange mennesker, kan det være en sand fornøjelse endelig at kunne trække et par friske og rene sokker på. Der er bare noget over den følelse af, at være kommet af med alle de urenheder og den sved som fødderne har produceret over hele dagen. Hvor slem den følelse så er, afhænger i høj grad af hvilke strømper man vælger at gå med. Der er stor forskel på simple bomuldssokker, og moderne sokker med diverse teknologier til øget komfort.

De fleste er nok bekendte med at strømper ikke bare er strømper. Her skal man tage stilling til flere forskellige ting. Først og fremmest skal man forholde sig til, hvordan man ønsker strømperne skal se ud. Det er naturligvis mest afgørende til brug i dagligdagen, hvor de skal indgå som en del af en afbalanceret beklædning. Mindre vigtigt er måske udseendet, hvis man er taget af sted i de Norske fjelde, for at vandre rundt i ugevis. Her kan komforten til gengæld spille en ganske stor rolle.

Sure tæer. Det er noget vi alle sammen kender rigtig godt til. Nogen bliver ramt værre end andre, men de færreste kan helt undgå den ubekvemme situation det er, at skulle tage fodtøjet af i en forsamling af mennesker, for derefter at erfare hvor meget ens fødder lugter. Der er flere ting man kan gøre for at undgå det. Først og fremmest er det vigtigt, at man sørger for at holde sko, fødder og strømper tørre. Dernæst findes der strømper med særlig antibakteriel stof, som hjælper med at undgå lugtgener fra sure tæer.

Undgå vabler med de rette strømper

Noget af det værste efter at have gået rundt en lang dag, er at erfare at man har revet sig en ordentlig vabel. Det er både smertefuldt, og kan samtidig også være rigtig upraktisk til den fremtidige færden på turen. Med de rette sokker, som er vævet således stoffet ikke krøller og laver buler, kan man drastisk reducere risikoen for at udvikle vabler.

På www.eventyrsport.dk kan du finde utallige forskellige par sokker.

Find flere tilbud på komfortabelt fodtøj til fødderne her:

Mangler du fodtøj til sommer. Kig efter sandaler herre

Villatelt er komfort i højeste klasse på campingturen

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.